-
Kaisa Pyhälä

Kaisa Pyhälä

Hallintokoordinaattori, valtiotieteen maisteri, JOS-johtamisopinnot

Taloushallinto, sisäisten käytäntöjen arviointi ja kehittäminen, palveluiden kilpailutus, viranomaisasiat

+358 40 5371 854 kaisa.pyhala@e2.fi

Kaisa Pyhälä on E2 Tutkimuksen hallintokoordinaattori. Hänen ydinosaamistaan ovat yleishyödyllinen toiminta ja kolmas sektori sekä hallinnon, organisaatioiden ja osaamisen monipuolinen kehittäminen. Pyhälä on työskennellyt urheilu- ja nuorisosektorilla koulutussuunnittelijana, yhteiskuntavastuupäällikkönä, toiminnanjohtajana ja EU-hankekoordinaattorina. Monipuoliset tehtävät ovat antaneet vahvan pohjan suunnitteluun, arviointiin, raportointiin ja verkostotyöhön. Luottamustehtävät ovat antaneet hänelle kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä.

Hallinnon, toimintatapojen ja työelämän vastuullinen kehittäminen innostavat Pyhälää. Monipuolinen työkokemus ja osaaminen palvelevat hallintokoordinaattorin tehtävässä.

E2 Tutkimuksessa minua ilahduttavat monialaisuus sekä halu kasvaa ja kehittyä. Minulle on tärkeää, että oma työ osaltaan rakentaa toimivaa yhteiskuntaa. Olen kehittäjä ja innostun, kun pystyn omalla panoksellani tukemaan työyhteisöä arkityössä ja varautumaan tulevaan. Vahvuuteni hallintokoordinaattorin tehtävässä perustuvat monipuolisiin opintoihin ja työssä testattuun osaamiseen. E2 Forskning är mitt i en inspirerande utvecklingsfas som känns yrkesmässigt meningsfull. Jag vill gärna bidra till att framtidsplanerna blir konkreti.

Takaisin listaukseen