Tiedotteet

-

e2 Tutkimukselle uusi puheenjohtaja

Tiedotteet

e2 Tutkimuksen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu konfliktinratkaisujärjestö CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitie. Tähän saakka hän on toiminut varapuheenjohtajana. Puheenjohtajan paikalta väistyy tohtori Ilkka Herlin.

Olemme kehittäneet e2 Tutkimusta määrätietoisesti. Nyt se erottuu edukseen julkisessa keskustelussa ja pystyy taustoittamaan tutkimustiedolla päätöksentekoa. Tämä on sopiva hetki siirtyä sivummalle, toteaa Ilkka Herlin.

Tunnen e2 Tutkimuksen vuosien ajalta. Arvostan sen osaamista ja rakentavaa työotetta. Ympäristökysymykset ja demokratian kehittäminen ovat entistä tärkeämpiä aiheita ja niiden parissa e2 työskentelee myös jatkossa, sanoo Tuija Talvitie.

Tutkijayhteisömme kehittäminen on onnistunut hallituksen asiantuntevassa ohjauksessa. Lämpimät kiitokset Ilkalle tuesta ja saumattomasta yhteistyöstä. Taaksepäin voimme katsoa kiitollisena ja eteenpäin luottavaisena, kertoo e2 Tutkimuksen johtaja Karina Jutila.

e2 Tutkimus on kokeneiden tohtoreiden yleishyödyllinen tutkijayhteisö, joka tuottaa tieteelliset kriteerit täyttävää tutkimusta ja asiantuntijapalveluja järjestöille, yrityksille, mediaan, hallintoon ja politiikkaan.

e2 Tutkimus työskentelee tiedettä rahoittavien säätiöiden, yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Seuraavat julkaisut käsittelevät työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien NEET-nuorten hyvinvointia sekä Suomen suurimpien kielivähemmistöjen identiteettejä.

Lisätietoa e2 Tutkimuksesta:

Karina Jutila, 050 5515 361, karina.jutila@e2.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa