Tiedotteet

-

Ilmassa ristivetoa: Kuntapäättäjäkysely julkistetaan torstaina 11.6 klo 9.30

Tiedotteet

Mitkä asiat lisäävät kuntapäättäjien halua edistää ilmastotoimia – entä mitkä heikentävät? Mitkä ilmastoteot nähdään kaikista vaikuttavimpina? Ketkä lobbaavat kuntapäättäjiä ilmastokysymyksissä? 

 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastaus Ilmassa ristivetoa: Kuntapäättäjäkyselyn tulosjulkistus -webinaarissa torstaina 11.6. klo 9.30-11.00. Tuloksia esittelevät e2 Tutkimuksen tutkijat Ville Pitkänen ja Jussi Westinen. Mukana on myös kommenttipuheenvuorot Kuntaliitolta, Hämeenkyrön kunnalta sekä Tornion ja Lahden kaupungeilta. 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä:https://webropol.com/ep/ilmassaristivetoa.Saat paluuviestinä osallistumislinkin. Tilaisuudesta tulee myös tallenne. 

Tulosraportti on ladattavissa tilaisuuden alkaessa osoitteista www.e2.fi ja www.univaasa.fi/ilmassaristivetoa. 
Kuntapäättäjäkysely on toteutettu helmikuussa 2020 yhteistyössä Kuntaliiton kanssa. 

Lisätietoa tutkimushankkeesta "Ilmassa ristivetoa – Löytyykö yhteinen ymmärrys?" löydät osoitteesta:www.univaasa.fi/ilmassaristivetoa. Hankkeen konsortiossa ovat mukana e2 Tutkimus, Vaasan yliopiston InnoLab, Kuntaliitto, MTK, STTK, Energiateollisuus, maa- ja metsätalousministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö ja ympäristöministeriö.