Uutiset

-

E2 Tutkimus hakee talous- ja hallintokoordinaattoria

Uutiset

Oletko sinä taloushallinnon moniosaaja ja haluaisit työskennellä kiinnostavassa ja merkityksellisessä työssä? Tässä sinulle hieno tilaisuus! Etsimme nyt yhteistyössä Eilakaislan kanssa osaavaa ja palveluhenkistä talous- ja hallintokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan E2 Tutkimuksen kanssa. Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

E2 Tutkimus on vauhdilla eteenpäin menevä riippumaton tutkimuslaitos, joka on viidessä vuodessa vauhdilla kasvanut muutaman tutkijan organisaatiosta 20 huippuasiantuntijan työyhteisöksi. Kasvun myötä vahvistammekin nyt hallinnon tiimiä, jossa arvostamme myös vahvaa asiantuntijuutta. Palvelemme monitieteisellä tiedolla vaativia yleisöjä: järjestöjä, yrityksiä, säätiöitä, ministeriöitä, kuntia, mediaa ja poliittista päätöksentekoa. Tutustu meihin osoitteessa www.e2.fi ja videolinkistä: E2 Tutkimus - jotta yhteiskuntamme ymmärtäisi paremmin itseään.

Tehtävästä

Talous- ja hallintokoordinaattorina pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa, jossa toimenkuvasi koostuu talous-, hanke- ja henkilöstöhallinnon sekä toimiston arkipäivän pyörittämiseen liittyvistä tehtävistä, pääpainon ollessa talous- ja hankehallinnossa. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä, joka huolehtii hallintoprosessien päivittäisestä sujuvuudesta, mutta on valmis myös tarttumaan uuteen, kehittämään prosesseja ja kehittymään myös itse tehtävien mukana. Laajaan tehtäväkenttääsi kuuluu esimerkiksi seuraavaa:

  • Talouteen ja hallintoon liittyvät tehtävät:
  • Maksuliikenne
  • Yhteydenpito tilitoimiston kanssa
  • Tilinpäätöksen valmistelu
  • Viranomaisilmoitusten tekeminen
  • Asiakirja-arkistointi
  • Hankkeiden tukeminen: osallistuminen sopimus-, maksatus- ja raportointiprosesseihin
  • Henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät: rekrytointien, palkanlaskennan ja muiden henkilöstöprosessien tukeminen, kuten työsuhde-etujen koordinointi, vuosilomakirjanpito ja työsopimusten valmistelu
  • Sujuvan toimistoarjen mahdollistaminen (mm. tarviketilausten tekeminen, tapahtumien järjestämiseen osallistuminen)

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta sekä vankkaa taloushallinnon osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tietotekniset taitosi ovat ajantasalla ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja kykyä tehdä töitä myös englanniksi. Eduksi katsomme hankehallintokokemuksen. Olet itseohjautuva, järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen sekä tarkka työssäsi. Olet myös joustava ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä organisointitaidot.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä osana merkityksellistä tutkimustyötä tekevää organisaatiota alansa asiantuntijoiden parissa. Pääset myös osaksi mukavaa, lämminhenkistä sekä ystävällistä työyhteisöä, jossa sinut otetaan ilolla vastaan ja jossa hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on yhteinen arvomme. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ääressä Kalevankadulla ja joustava etätyömahdollisuus on myös käytössä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa sinulle mielellään Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen email: etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi,
puh. 0400 224458.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tästä linkistä, viimeistään 14.4.2023 mennessä.

Haku alkaa 21. maaliskuuta 2023 ja päättyy 14. huhtikuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen