Uutiset

-

E2 Tutkimus hakee tutkimusassistenttia Helsingin seudulta

Uutiset

Organisaation esittely  

E2 tutkimus on yleishyödyllinen, monitieteinen ja riippumaton tutkimuslaitos Helsingissä. Meille on tärkeää, että tutkimustieto palvelee päätöksentekoa ja auttaa ymmärtämään aikamme ilmiöitä ja ennakoimaan tulevaa. Keskeinen osa toimintaamme on kyky viestiä kiinnostavasti ja rakentavasti. E2 Tutkimuksessa on kaksi tutkimusohjelmaa: 1) Ilmiöt, ihminen ja yhteiskunta sekä 2) Ruoka ja ympäristö. 

Tehtävän kuvaus 

E2 Tutkimus hakee TUTKIMUSASSISTENTTIA Helsingin seudulta Nuorten hyvä elämä -hankkeeseen. 

Tehtävä on määräaikainen ja kestää kahden kuukauden ajan. Toivomme, että tehtävään valittu voi aloittaa mahdollisimman pian. 

Nuorten hyvä elämä -hankkeessa tarkastellaan, mistä 20–29-vuotiaiden nuorten hyvä elämä muodostuu. Tutkimushankkeessa on nuoria osallistava ote ja hanke toteutetaan yhdessä nuorten kanssa. Hankkeessa toteutetaan nuorten ryhmähaastatteluja Helsingissä, Oulussa ja Vaasassa. Helsingissä yhtenä tutkimuksen kohderyhmänä ovat maahanmuuttajataustaiset nuoret.

Assistentin tehtävänä on tukea tiimiämme maahanmuuttajataustaisten nuorten tavoittamisessa hankkeemme haastatteluihin. Lisäksi assistentti osallistuu aineistonkeruun suunnitteluun ja auttaa hankkeen viestinnässä.

Hakijalta odotamme 

Assistentiksi haetaan maahanmuuttajataustaisten nuorten yhteisöjä ja elämää tuntevaa henkilöä. Esimerkiksi harrastusten, opiskelun tai muun elämänpiirin kautta syntyneet kontaktit ovat tehtävässä eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää kohtuullista suomen kielen taitoa, mutta suomen ei tarvitse olla äidinkieli. Toivomme hakijalta myös huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää ajankäytön hallintaa. Edellytämme, että hakija on suorittanut toisen asteen koulutuksen tai suorittaa toisen asteen koulutusta parhaillaan (lukio tai ammattikoulu).

Lyhyet hakemukset, palkkatoive ja CV:t viimeistään ke 24.11.2021 osoitteeseen: jenni.simonen@e2.fi 

Lisätietoja tehtävästä to 11.11. klo 11–15, ke 17.11. klo 14–15 ja ma 22.11 klo 12–­13 antaa: 

Jenni Simonen 
Ohjelmajohtaja, VTT 
p. 050-3465021 
jenni.simonen@e2.fi 

 Lisätietoja E2 Tutkimuksesta ja asiantuntijoistamme: https://www.e2.fi/etusivu.html ja Nuorten hyvä elämä-tutkimushankkeesta: https://www.nuortenhyvaelama.com/.

Sinua saattaisi kiinnostaa