Uutiset

-

E2 Tutkimus hakee tutkimusassistenttia Vaasan seudulta

Uutiset

Organisaation esittely  

E2 tutkimus on yleishyödyllinen, monitieteinen ja riippumaton tutkimuslaitos Helsingissä. Meille on tärkeää, että tutkimustieto palvelee päätöksentekoa ja auttaa ymmärtämään aikamme ilmiöitä ja ennakoimaan tulevaa. Keskeinen osa toimintaamme on kyky viestiä kiinnostavasti ja rakentavasti. E2 Tutkimuksessa on kaksi tutkimusohjelmaa: 1) Ilmiöt, ihminen ja yhteiskunta sekä 2) Ruoka ja ympäristö. 


Tehtävän kuvaus 

E2 Tutkimus hakee ruotsin ja suomen kieltä puhuvaa TUTKIMUSASSISTENTTIA Vaasan seudulta Nuorten hyvä elämä -hankkeeseen. Tehtävä on määräaikainen ja kestää kahden kuukauden ajan. Toivomme, että tehtävään valittu voi aloittaa marraskuussa 2021. Työn suorituspaikka on Vaasa.

Nuorten hyvä elämä -hankkeessa tarkastellaan, mistä 20–29-vuotiaiden nuorten hyvä elämä muodostuu. Tutkimushankkeessa on nuoria osallistava ote ja hanke toteutetaan yhdessä nuorten kanssa. Hankkeessa toteutetaan nuorten ryhmähaastatteluja Helsingissä, Oulussa ja Vaasassa. Vaasassa ryhmähaastatteluja tehdään sekä suomen että ruotsin kielellä.  

Assistentin tehtävänä on tavoittaa ja rekrytoida ruotsinkielisiä nuoria ryhmähaastatteluun, huolehtia haastattelun toteutuksesta hanketiimimme tukemana ja litteroida haastatteluaineistoa.  

Hakijalta odotamme 

Assistentiksi haetaan suomea ja ruotsia puhuvaa henkilöä. Hakijalta edellytetään ymmärrystä laadullisen tutkimuksen toteutuksesta ja valmiutta kerätä ryhmähaastatteluaineistoja. Kokemus haastatteluaineistojen litteroinnista on tehtävässä eduksi. Edellytämme hakijalta myös tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää ajankäytön hallintaa. 

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi maisteriopintoja suorittavalle yliopisto-opiskelijalle.  

Lyhyet hakemukset, CV:t ja palkkatoivomukset viimeistään 14.11.2021 osoitteeseen: jenni.simonen@e2.fi 

Lisätietoja tehtävästä ke 10.11. klo 1011 ja to 11.11. klo 1115

Jenni Simonen 
Ohjelmajohtaja, VTT 
p. 050-3465021 
jenni.simonen@e2.fi 

Lisätietoja E2 Tutkimuksesta ja asiantuntijoistamme: https://www.e2.fi/etusivu.html ja Nuorten hyvä elämä-tutkimushankkeesta: e2.fi/nuoret_tiedote ja  https://www.nuortenhyvaelama.com/.