Uutiset

-

E2 Tutkimus hakee tutkimusassistenttia

Uutiset

Organisaation esittely 

E2 tutkimus on yleishyödyllinen, monitieteinen ja riippumaton tutkimuslaitos Helsingissä. Meille on tärkeää, että tutkimustieto palvelee päätöksentekoa ja auttaa ymmärtämään aikamme ilmiöitä ja ennakoimaan tulevaa. Keskeinen osa toimintaamme on kyky viestiä kiinnostavasti ja rakentavasti. E2 Tutkimuksessa on kaksi tutkimusohjelmaa: 1) Ilmiöt, ihminen ja yhteiskunta sekä 2) Ruoka ja ympäristö.

Tehtävän kuvaus

E2 Tutkimus hakee ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta uran alkuvaiheessa olevaa TUTKIMUSASSISTENTTIA Nuorten hyvä elämä -hankkeeseen. Tehtävä on määräaikainen ja kestää toukokuuhun 2022 asti. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Toivomme, että tehtävään valittu voi aloittaa viimeistään syyskuussa 2021.

Nuorten hyvä elämä -hankkeessa tarkastellaan, mistä 20–29-vuotiaiden nuorten hyvä elämä muodostuu. Tutkimushankkeessa on nuoria osallistava ote ja hanke toteutetaan yhdessä nuorten kanssa.

Assistentti osallistuu ryhmähaastatteluaineiston keruun suunnitteluun, toteutukseen, analysointiin ja tutkimustuloksien raportointiin ja niistä viestimiseen. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen kotimaassa pandemiarajoitusten puitteissa.

Hakijalta odotamme

Assistentiksi haetaan ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä. Hakijalta edellytetään tutkintoa sosiaalitieteistä (mm. sosiologia, sosiaalipolitiikka, sosiaalipsykologia) tai sosiaalitieteiden hyvää tuntemusta.

Odotamme, että sinulla on kokemusta tutkimushankkeiden toteutuksesta, erityisesti ryhmähaastatteluaineistojen keruusta, laadullisista tutkimusmenetelmistä ja laadullisten aineistojen analysoinnista. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva osaaja. Pystyt koordinoimaan hankkeen käytännön toteutusta, rekrytoimaan haastateltavia, ohjeistamaan hankkeen muita assistentteja sekä käsittelemään ja analysoimaan haastatteluaineistoja. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikykyä ja hyvä ajankäytön hallinta. Kirjoitat täsmällisesti ja napakasti.

Lyhyet hakemukset, CV:t ja palkkatoivomukset viimeistään 6.6. osoitteeseen: jenni.simonen@e2.fi

Lisätietoja tehtävästä ke 19.5. klo 10–12, ti 25.5. klo 13–14 ja ke 26.5. klo 13–14 antaa:

Jenni Simonen

Ohjelmajohtaja, VTT

p. 050-3465021

jenni.simonen@e2.fi

Lisätietoja E2 Tutkimuksesta ja asiantuntijoistamme: https://www.e2.fi/etusivu.html ja Nuorten hyvä elämä-tutkimushankkeesta: e2.fi/nuoret_tiedote