Uutiset

-

Luottamusta ilmassa, mutta kuinka paljon? Tutkimuksen julkistamistilaisuus

Uutiset

KUTSU JULKISTAMISTILAISUUTEEN

Tutkimus luottamuksesta

”Luottamusta ilmassa, mutta kuinka paljon? Tutkimus eri sukupolvien luottamuksesta yhteiskunnan instituutioihin” julkistetaan maanantaina 27.9.2021 klo 12.30–14.00 Helsingin Musiikkitalossa, Mannerheimintie 13 A.

Mitä nuoret ajattelevat hyvinvointiyhteiskunnasta? Luottavatko alle 30-vuotiaat instituutioihin samoin kuin vanhemmat ikäryhmät? Pidetäänkö instituutioita oikeudenmukaisina, entä ihmisten tarpeita vastaavina?

Tarkastelussa ovat perhe, kunta, kirkko, kansalaisjärjestöt, sosiaaliturva, eläkejärjestelmä, poliittinen päätöksenteko, media sekä tiede ja tutkimus.

Tilaisuuden juontaa yhteiskuntatoimituksen päällikkö, toimittaja Eeva Lehtimäki. Aiheesta keskustelevat mm. toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, toimittaja Robert Sundman, vanhempi neuvonantaja Jouni Backman, SYL:n puheenjohtaja Annika Nevanpää sekä toimittaja, viestijä Emilia Mäenmaa.

Tutkimuksen on tehnyt E2 Tutkimus. Sen ovat kirjoittaneet VTT Jenni Simonen, YTM Aino Heikkilä, VTT Ville Pitkänen ja VTT Jussi Westinen. Hanketta ovat tukeneet Suomen Kuntaliitto, Sitra ja Työeläkevakuuttajat TELA ry.

Ilmoittautumiset pe 24.9.2021 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/99D0F182E2B03F3F Paikkoja on rajoitetusti, mutta tilaisuutta on mahdollista seurata myös striimin välityksellä.

Tervetuloa!

E2 Tutkimus sekä hankekumppanit Suomen Kuntaliitto, Sitra ja Työeläkevakuuttajat TELA ry

Lisätietoa tutkimuksesta:

Jenni Simonen
VTT, ohjelmajohtaja
E2 Tutkimus
050 3465021
jenni.simonen@e2.fi

***************************************************************************************
Tutkimus on osa Sukupolvien huolet ja voimat -hankekokonaisuutta, jossa toteutetaan kolme tutkimusta nuorten ja keski-ikäisten ajattelusta. Työelämänäkemysten lisäksi tutkitaan luottamusta yhteiskunnan keskeisiin instituutioihin ja näkemyksiä hyvästä elämästä.

Sinua saattaisi kiinnostaa