Uutiset

-

Luottamusta ilmassa, mutta kuinka paljon? -tutkimuksen julkistamistilaisuus

Uutiset

ENNAKKOKUTSU

JULKISTAMISTILAISUUS

"Luottamusta ilmassa, mutta kuinka paljon? Tutkimus eri sukupolvien luottamuksesta yhteiskunnan instituutioihin" julkistetaan maanantaina 27.9.2021 klo 12.30­­­–14.00 Helsingin Musiikkitalossa, Mannerheimintie 13 A.

Mitä nuoret ajattelevat hyvinvointiyhteiskunnasta?  Luottavatko alle 30-vuotiaat instituutioihin samoin kuin vanhemmat ikäryhmät? Pidetäänkö instituutioita oikeudenmukaisina, entä ihmisten tarpeita vastaavina?

Varaa aika kalenterista tutkimuksen julkistamistilaisuudelle! Voit ilmoittautua 24.9. mennessä täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/99D0F182E2B03F3F

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös striimin välityksellä.  

Tutkimuksen on tehnyt E2 Tutkimus. Sen ovat kirjoittaneet VTT Jenni Simonen, YTM Aino Heikkilä, VTT Ville Pitkänen ja VTT Jussi Westinen. Työtä ovat tukeneet Suomen Kuntaliitto, Sitra ja Työeläkevakuuttajat TELA ry.

Tervetuloa!

E2 Tutkimus sekä hankekumppanit Suomen Kuntaliitto, Sitra ja Työeläkevakuuttajat TELA ry

Lisätietoa tutkimuksesta:

Jenni Simonen
VTT, ohjelmajohtaja
E2 Tutkimus
050 3465021
jenni.simonen@e2.fi

***************************************************************************************

Tutkimus on osa Sukupolvien huolet ja voimat -hankekokonaisuutta, jossa toteutetaan kolme tutkimusta nuorten ja keski-ikäisten ajattelusta. Työelämänäkemysten lisäksi tutkitaan luottamusta yhteiskunnan keskeisiin instituutioihin ja näkemyksiä hyvästä elämästä.