Uutiset

-

Marjatta Selänniemi asiantuntijaksi e2 Tutkimukseen

Uutiset

MMM Marjatta Selänniemi on aloittanut vanhempana asiantuntijana e2 Tutkimuksessa. Hän vahvistaa osaamisellaan Ruoka ja ympäristö -tutkimusohjelmaa.

Selänniemi on työskennellyt aiemmin mm. ulkoministeriössä, YK:n ruoka- ja maatalousjärjestö FAO:ssa, kansainvälisessä maataloustutkimuslaitoksessa ICRAF:ssa sekä yksityisellä sektorilla.

Kestävä ruuantuotanto ja kehityskysymykset ovat olleet työtäni pitkään sekä Suomessa että ulkomailla. Tiedän, mitä vaatii tiedon tuottaminen yrityksille, järjestöille, valtionhallintoon ja kansainvälisille organisaatioille. e2 Tutkimuksen työ vakuuttaa, ja on ilo liittyä tiimiin, sanoo Marjatta Selänniemi.

Marjatalla on vuosikymmenten kokemus vaativista asiantuntijatehtävistä. Hän tietää, miten olennaista on ymmärtää kokonaisuuksia ja viestiä asioista selkeästi. Lisäksi hän tuo e2 Tutkimukseen monipuolista kokemusta strategisesta suunnittelusta ja organisaation muutosprosesseista. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi, kertoo johtaja Karina Jutila.

e2 Tutkimus on monitieteinen yleishyödyllinen tutkimuslaitos, joka palvelee tiedolla ministeriöitä, kuntia, poliittista päätöksentekoa, yrityksiä, järjestöjä, säätiöitä ja mediaa.

Vuonna 2021 ohjelmassa on toiminnan määrätietoinen kehittäminen. Uudet rekrytoinnit ovat tärkeä osa loikkaa. Vuoden alussa tutkimusjohtajana aloitti dosentti, VTT Mari K. Niemi ja assistenttina FM Roosa Veijola. Samassa yhteydessä ohjelmajohtajiksi nimitettiin VTT Jenni Simonen ja MMT Kaisa Karttunen.

e2 Tutkimuksen johtajana jatkaa YTT Karina Jutila. Hallituksen puheenjohtaja on Risto Murto ja varapuheenjohtaja Anna Herlin.

Lisätietoa:

Marjatta Selänniemi

Vanhempi asiantuntija, maatalous- ja metsätieteiden maisteri

e2 Tutkimus

050 3651 481

marjatta.selanniemi@e2.fi

Karina Jutila

Johtaja

e2 Tutkimus

050 5515 361

karina.jutila@e2.fi