-
Aino Heikkilä

Aino Heikkilä

Kehityspäällikkö, yhteiskuntatieteiden maisteri

Työelämän ja työyhteisöjen kriisinkestävyys, sosiaalinen ja kulttuurinen moninaisuus, etnografia ja menetelmien yhteiskäyttö, toimintamallien kehittäminen

+358 44 3028 727 aino.heikkila@e2.fi
  • Tutkimushankkeiden ja asiantuntijapalveluiden suunnittelu, koordinointi ja toteutus
  • Rahoitushakemukset ja tarjoukset
  • Hankehallinto
  • Sidosryhmäsuhteet ja viestintä

Aino Heikkilä työskentelee E2 Tutkimuksessa kehityspäällikkönä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat sisäisten prosessien, toimintamallien sekä palveluiden ja tuotteiden kehittäminen. Heikkilä osallistuu tutkimushankkeiden ja asiantuntijapalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen, minkä lisäksi hän toimii myös hankehallinnon tukena.

Heikkilä on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta suuntautumisalanaan sosiaaliantropologia. Antropologina hän tarkastelee ilmiöitä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja on erityisen kiinnostunut työelämästä ja työyhteisöjen kyvystä kohdata ja sopeutua äkilliseen muutokseen.

Heikkilä on luontainen ongelmanratkoja ja näkee monesti ongelmien sijaan mahdollisuuksia. Hän innostuu päästessään pohtimaan ratkaisuja organisaatioiden ja yhteiskunnan suuriin kysymyksiin, kuten tekijäpulaan sekä kuinka eri ikäryhmien ja eri taustoista tulevien osaaminen voitaisiin tunnistaa entistä paremmin.

Mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä vievät eteenpäin niin yksilöä, organisaatiota kuin yhteiskuntaa. E2 Tutkimuksessa nämä yhdistyvät. Työmme tarjoaa eväitä kestävän, oikeudenmukaisen yhteiskunnan rakentamiseen, mutta samalla työ kehittää tekijäänsä. Mahdollisuus uusiin oivalluksiin tekee jokaisesta työpäivästä innostavan.

Takaisin listaukseen