-
Marjatta Selänniemi

Marjatta Selänniemi

Vanhempi asiantuntija, tiiminvetäjä, maatalous- ja metsätieteiden maisteri

Globaalit ruoka- ja kehityskysymykset, evaluaatiot, ilmastokestävyys, ruokajärjestelmät

+358 50 3651 481 marjatta.selanniemi@e2.fi
  • Asiantuntijatyöt sekä Suomessa että ulkomailla (evaluaatiot, raportit, lausunnot, luennot, analyysit, taustakeskustelut)
  • Vaikuttavuuden arviointi, prosessien kehittäminen
  • Vuorovaikutus ja tiedon popularisointi
  • Hankehallinnon koulutus (tulosperustaisuus, muutosteoriat, looginen viitekehys)

Marjatta Selänniemellä on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus vaativista kotimaisista ja kansainvälisistä asiantuntijatehtävistä.

Ennen siirtymistään E2 Tutkimukseen, Selänniemi on työskennellyt mm. konsulttiyrityksessä, Pro Agrialla, FAO:ssa, ulkoministeriössä sekä peltometsäviljelyn tutkimuskeskuksessa ICRAF:ssa.

Selänniemi on selkeä esiintyjä, kirjoittaja, kouluttaja  ja erilaisten tilaisuuksien fasilitaattori. Selänniemi erottaa olennaisen nopeasti ja työskentelee rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti.

Selänniemi vastaa Suomen Akatemian Strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittaman JUST FOOD -tutkimuksen vuorovaikutuksesta. JUST FOOD tutkii, miten siirtymä ilmastoviisaaseen ja terveelliseen ruokajärjestelmään voidaan tehdä kestävästi, hyväksyttävästi ja oikeudenmukaisesti.

Erilaisia näkemyksiä kunnioittava keskustelu ja tutkittu tieto luovat hyvät edellytykset positiiviselle kehitykselle.  E2 Tutkimuksessa ajatellaan ”outside the box” ja työskennellään raikkaasti ja dynaamisesti oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta Suomessa ja maailmalla.”

Takaisin listaukseen