-
Jenni Simonen

Jenni Simonen

Johtaja (tutkimus, kehittäminen ja E2 Tutkimus oy:n toiminta), valtiotieteiden tohtori, sosiologi

Nuoria, osallisuutta ja sukupolvien vuoropuhelua koskevat tutkimusaiheet, laadulliset menetelmät, liiketoiminnan kehittäminen ja tiedolla palvelu

+358 50 3465 021 jenni.simonen@e2.fi
  • E2 Tutkimus oy:n johtaminen ja toiminnasta vastaaminen
  • Tutkimushankkeiden johtaminen, suunnittelu ja ohjaaminen
  • Liiketoiminnan kehittäminen, kumppanuudet ja asiakkuudet

Jenni Simonen on johtaja E2 Tutkimuksessa. Hänen työnkuvaansa kuuluvat tutkimushankkeiden suunnittelu ja johtaminen, organisaation kehittäminen sekä keväällä 2023 perustetun E2 Tutkimus oy:n johtaminen. Hän toimii vahvasti liiketoiminnan, varainhankinnan ja sidosryhmätyön kentillä.

Simosella on pitkä tutkijatausta ja lähes 20 vuoden kokemus akateemisesta ja sektoritutkimuksesta. Hän on suunnitellut, johtanut ja toteuttanut lukuisia suuria tutkimushankkeita, tehnyt kansainvälistä vertailevaa tutkimusta, julkaissut aktiivisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä tiedejulkaisuissa sekä menestynyt rahoituksenhaussa. Hän on erikoistunut laadulliseen tutkimukseen ja hänellä on vahva menetelmäosaaminen.

Ennen E2 Tutkimusta Simonen työskenteli yli 15 vuotta tutkijana ja erikoistutkijana THL:ssä. Hän teki tutkimusta suurissa Suomen Akatemian rahoittamissa tutkimusprojekteissa, tuotti tietoa päätöksenteon tarpeisiin, osallistui lukuisiin asiantuntijatyöryhmiin ja haki menestyksekkäästi tutkimusrahoituksia.

Uskon, että yhteiskunta, eri organisaatiot ja yritykset hyötyvät tutkimustiedosta. Haluan, että pystymme E2 Tutkimuksessa palvelemaan tiedolla monipuolisesti ja vaikuttavasti.

Takaisin listaukseen