-
Roosa Veijola

Roosa Veijola

Asiantuntija, filosofian maisteri

Osaajapulakysymykset, työperäinen maahanmuutto, työelämä, tiedeviestintä ja viestinnän kehittäminen, tapahtumatuotanto, laadullinen tutkimus, kansainväliset suhteet (Kiina)

+358 41 3142 421 roosa.veijola@e2.fi
  • Tutkimushankkeiden ja sidosryhmätyön koordinointi
  • Tilaustöiden toteuttaminen ja tuotteistus
  • Tiede- ja hankeviestinnän ja verkkosivujen kehittäminen
  • Tapahtumatuotanto

Roosa Veijola työskentelee E2 Tutkimuksessa asiantuntijana työelämään, työperäiseen maahanmuuttoon ja osaajapulaan liittyvissä tutkimushankkeissa. Veijola koordinoi ja kehittää tutkimustyön ohella hankkeissa viestintää, sidosryhmätyötä ja tapahtumien järjestämistä. Hän innostuu visuaalisesti vaikuttavasta, vastuullisesta ja oivaltavasta yhteiskunnallisesta viestinnästä.

Veijolan tausta on historiassa ja kansainvälisessä politiikassa, joten hän tarkastelee yhteiskunnallisia ilmiöitä sekä kansallisella että globaalilla tasolla. Kiinnostus kansainvälisiä ilmiöitä kohtaan on vienyt Veijolaa töihin ja opiskelemaan Suomen lisäksi myös muun muassa Lähi-itään, Hongkongiin, Manner-Kiinaan, Hollantiin ja Thaimaahan.

E2 tutkimuksessa saan kasvaa nuorena ammattilaisena, kehittää vahvuuksiani ja työskennellä innostavien ja yhteiskunnallisesti merkittävien aiheiden parissa.”

 

Takaisin listaukseen