-
Aino Heikkilä

Aino Heikkilä

Hallintopäällikkö, yhteiskuntatieteiden maisteri

Etnografia ja menetelmien yhteiskäyttö, sosiaalinen ja kulttuurinen moninaisuus, moniarvoisuus, hankehallinto

+358 44 3028 727 aino.heikkila@e2.fi
  • Hankehallinto
  • Henkilöstöasiat
  • Rahoitushakemukset ja tarjoukset
  • Sidosryhmäsuhteet
  • Palveluiden kilpailutus ja hankinta

Aino Heikkilä työskentelee E2 Tutkimuksessa hallintopäällikkönä. Hän vastaa sisäisistä tukipalveluista ja henkilöstöasioista. Hän aloitti työt E2 Tutkimuksessa syksyllä 2017 yliopistoharjoittelijana maisteriopintojensa viimeisessä vaiheessa. Työ vei mukanaan ja valmistumisen jälkeen Heikkilä siirtyi tutkimuskoordinaattorin tehtäviin. Hän kehitti hallinnon, viestinnän ja julkaisujen tuottamisen tukipalveluita ja oli samalla aktiivisesti mukana tutkimushankkeissa.

Vuonna 2021 uteliaisuus ja halu oppia veivät Heikkilän uudelle polulle. Hallintopäällikkönä hän hyödyntää kykyään kuunnella ja yhdistellä erilaisia näkökulmia ja kehittää E2 Tutkimuksen hallinnollisia palveluita ennakkoluulottomasti vastaamaan vahvistuvan, monitieteisen tutkimuslaitoksen tarpeita. Kun sisäiset palvelut ovat kunnossa, tutkijat ja asiantuntijat voivat keskittyä työhönsä.

Mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä vievät eteenpäin niin yksilöä, organisaatiota kuin yhteiskuntaa. E2 Tutkimuksessa nämä yhdistyvät. Työmme tarjoaa eväitä kestävän, oikeudenmukaisen yhteiskunnan rakentamiseen, mutta samalla työ kehittää tekijäänsä. Mahdollisuus uusiin oivalluksiin tekee jokaisesta työpäivästä innostavan.

Takaisin listaukseen