-
Karina Jutila

Karina Jutila

Johtaja, yhteiskuntatieteiden tohtori

Demokratia, osallisuus, politiikan prosessit ja valta, yhteiskunnalliset ilmiöt

+358 50 5515 361 karina.jutila@e2.fi
  • E2 Tutkimuksen johtaminen
  • Asiantuntijatyöt mediaan ja vaikuttajayleisöille (kolumnit, artikkelit, analyysit, haastattelut, alustukset, paneelit)
  • Kumppanuuksien rakentaminen (yritykset, järjestöt, säätiöt, yliopistot, tutkimuslaitokset, oppilaitokset, julkishallinto)

Karina Jutila on E2 Tutkimuksen johtaja. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus vaativista asiantuntijatehtävistä ja työstä tutkimuksen kentällä. Hänellä on monipuolinen kokemus työstä eri alojen vaikuttajien ja median kanssa.    

Jutila on tunnettu yhteiskunnallinen keskustelija ja kolumnisti. Hän analysoi ajankohtaisia ilmiöitä ja tapahtumia selkeästi, monipuolisesti ja rakentavasti.

Hänellä on pitkä kokemus hankesuunnittelusta, kumppanuuksien rakentamisesta ja rahoitusneuvotteluista sekä vaikuttajaviestinnästä ja johtamisesta.

Miten käytän lopun työurani? Tätä kysyin itseltäni viisi vuotta sitten. En halunnut päivien lipuvan ilman suurempaa merkitystä, työ vain työnä ei riitä minulle. Siksi lähdin kehittämään E2 Tutkimusta. Yhdessä pystymme tuottamaan tietoa, joka jättää jälkensä yhteiskunnan kehittämiseen. Haluan elää ja tehdä töitä kestävästi ja aidosti niin, että ajattelulle, ilolle ja uteliaisuudelle on tilaa. Tätä voin toteuttaa työssäni.

Takaisin listaukseen