-
Jenni Simonen

Jenni Simonen

Johtaja (tutkimus ja kehittäminen), valtiotieteiden tohtori

Laadullinen tutkimus, nuoria ja sukupolvia koskevat tutkimusaiheet, osallisuuden kysymykset

+358 50 3465 021 jenni.simonen@e2.fi
  • Ilmiöt, ihminen ja yhteiskunta -tutkimusohjelman koordinointi ja ohjelmasta vastaaminen
  • Tutkimushankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • Rahoitushaut ja hankekumppanuudet
  • Vuorovaikutus ja alustukset

Jenni Simonen on ohjelmajohtaja Ilmiöt, ihminen ja yhteiskunta -tutkimusohjelmassa. Hänellä on 15 vuoden kokemus akateemisesta ja sektoritutkimuksesta. Hän on toteuttanut lukuisia tutkimushankkeita, johtanut projekteja ja julkaissut runsaasti tieteellisiä artikkeleita sekä tiedettä popularisoivia tekstejä. Hän on erikoistunut kvalitatiiviseen tutkimukseen ja hänellä on vankka laadullisten menetelmien osaaminen.

Ennen E2 Tutkimusta Simonen työskenteli pitkään THL:ssä, vuodesta 2006 tutkijana ja vuodesta 2013 erikoistutkijana. Hän on työskennellyt Suomen Akatemian rahoittamissa tutkimusprojekteissa, joissa on yhdistetty laadullisia ja määrällisiä menetelmiä. Hän on tehnyt myös sektoritutkimusta päätöksenteon tarpeisiin ja osallistunut useisiin asiantuntijatyöryhmiin. Hänellä on mittava kokemus tutkimusrahoitusten hausta.

Olen sosiologina kiinnostunut kulttuurisista ja yhteiskunnallisista ilmiöistä ja teen tutkimusta niiden ymmärtämiseksi. Uskon, että tutkittu tieto tekee yhteiskunnasta paremman ja siksi teen työtä tiedon puolesta E2 Tutkimuksessa.

Takaisin listaukseen