Hankkeet

-

Kutsu julkistustilaisuuteen: Suomi ikääntyy. Millaista on sukupolvien yhteistyö työelämässä?

Lämpimästi tervetuloa E2 Tutkimuksen julkistustilaisuuteen Suomi ikääntyy. Millaista on sukupolvien yhteistyö työelämässä?

Aika: Ma 18.12.2023 klo 10–11.30
Paikka: E2 Tutkimuksen toimisto (Kalevankatu 4, Helsinki) & striimi

Tilaisuudessa julkistettava tutkimus kertoo, millaista on sukupolvien välinen yhteistyö suomalaisilla työpaikoilla, mikä vahvistaa ja mikä heikentää nuorten ja varttuneiden työntekijöiden yhdessä tekemistä. Tulokset perustuvat työntekijöiden ja työnjohdon haastatteluihin eri toimialoilta.

Tutkimustuloksia esittelee väitöskirjatutkija Aino Heikkilä E2 Tutkimuksesta. Paneelikeskustelussa ovat mukana muun muassa johtaja Arja Laitinen (Hyvinvointiala HALI ry), sopimusasiantuntija Mari Tuomaala (Teollisuusliitto) ja puheenjohtaja Patrik Tanner (Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry). Tervetulosanat lausuu hankkeen seurantaryhmän puheenjohtaja Juha Antila (SAK). Tilaisuuden moderoi E2 Tutkimuksen tutkimuspäällikkö Ville Pitkänen.

Tilaisuuden järjestää E2 Tutkimus. Raportti on osa Tulevaisuuden Suomen tekijät – osallisuutta ja yhteistyötä työelämään -tutkimuskokonaisuutta, jossa etsitään ratkaisuja työelämän akuutteihin ongelmiin, kuten tekijäpulaan ja polarisaatioon.

Ilmoittaudu mukaan tästä (bit.ly/julkistus2-tst). 

Lisätietoa:
Ville Pitkänen
Tutkimuspäällikkö, E2 Tutkimus
ville.pitkanen@e2.fi