Vaikuttavuus

-

E2 Tutkimuksen tuottama tieto menee pidemmälle ja syvemmälle kuin pelkkä data – tuotamme ymmärrystä

 

E2 Tutkimuksessa työskentelee parikymmentä tutkimuksen ammattilaista yli kymmeneltä tieteenalalta.

Yhdistämme monipuolisesti laadullisia ja määrällisiä tutkimusmenetelmiä ja katsomme ilmiöitä rohkeasti eri näkökulmista. Tuotamme tietoa, joka havahduttaa ja auttaa rakentamaan menestystä.

Tunnemme yhteiskunnan pulssin

Ymmärrämme asiakkaidemme tiedontarpeet. Katsomme yhteiskuntaa rohkeasti eri näkökulmista ja tartumme merkittäviin yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Huomaamme myös hiljaiset signaalit.

Olemme kysytty kumppani

E2 Tutkimus tekee yhteistyötä yli seitsemänkymmenen organisaation kanssa vuosittain. Kumppaneitamme ovat ministeriöt, kaupungit, yritykset, säätiöt sekä kotimaiset ja kansainväliset järjestöt. Olemme haluttu kumppani myös tiedeyhteisön sisällä.

Esitämme tulokset kiinnostavasti ja selkeästi, viestimme vaikuttavasti

Tutkimustiedon vaikuttavuudessa oleellista on, että tuotteet ovat selkeitä, viimeisteltyjä ja käyttäjälähtöisiä. Panostamme innovatiivisiin, visuaalisiin tutkimusraportteihin, infograafeihin ja muihin tutkimustuotteisiin sekä niiden aktiiviseen kehittämiseen.

Tuomme asiantuntijatietoa asiakkaiden tilaisuuksiin, mediaan ja julkisiin seminaareihin. Luennoimme oppilaitoksissa ja tiedeyhteisön tapahtumissa.

Tietomme tavoittaa

E2 Tutkimuksen tuottama tieto tavoittaa vuosittain miljoonayleisön Suomessa.

E2 Tutkimus on säännöllisesti esillä kaikissa keskeisissä medioissa. Näkyvyys kattaa koko maan ja mukana on isojen medioiden lisäksi paikallis- ja aluelehtiä. Tavoitettu lukija- ja katsojamäärä lasketaan miljoonissa.

Nostoja mediasta