Hankkeet

-

Startupin menestystekijät – tarkastelussa elintarvikeala ja tapaus Nyhtökaura

ke jouluk. 09 09:00:00 2020

Lataa julkaisu tästä.

Tutkijasta startup-yrittäjäksi edennyt tohtori Reetta Kivelä on Startupin menestystekijät – tarkastelussa elintarvikeala ja tapaus Nyhtökaura -julkaisun pääkirjoittaja. Raportin on julkaissut e2 Tutkimus. Työtä ovat tukeneet Elintarviketeollisuusliitto, K-ryhmä sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

”Startupin onnistumisen takana on sitoutunut tiimi ja idea, jolla on markkinat sekä yrittäjyyttä tukevia rakenteita. Menestys edellyttää intohimoa uudistaa, kykyä muuttaa ideat toiminnaksi, kerrostunutta asiantuntijuutta ja verkostoja”, arvioi Kivelä.

Julkaisu tarjoaa monipuolista tietoa eri alojen startup-yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville. Tieto tukee myös elintarvikealan ja muiden tulevaisuuden avainalojen yritysten kehittämistä ja tarjoaa Nyhtökauran tarinan kautta kannustavan esimerkin muun muassa naisyrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille tutkijoille, opiskelijoille ja asiantuntijoille. Julkaisu tukee myös kaurabuumiin liittyvää kehittämistoimintaa.

Kivelän lisäksi raporttiin ovat osion kirjoittaneet VTT Jenni Simonen ja YTM Aino Heikkilä e2 Tutkimuksesta. Raportin pohjalta julkaistaan myös Tietopaketti startup-toiminnasta koulutus- ja luentokäyttöön.

Lisää julkaisusta videolla.