-
Arttu Manninen

Arttu Manninen

Korkeakouluharjoittelija

Sosiologia, kulutustutkimus, vihreä siirtymä, laadulliset tutkimusmenetelmät

+358 50 3603 488 arttu.manninen@e2.fi
  • Vihreä siirtymä osana kestävää kehitystä

  • Kuluttaminen

Arttu Manninen on Helsingin yliopistolta valmistuva valtiotieteiden opiskelija, pääaineenaan sosiologia. Manninen tekee maisterintutkielmaansa Helsingin yliopiston alaisuudessa olevalle Climakedo-hankkeelle, joka tutkii vapaaehtoista päästökompensaatiotoimintaa sosiologian perspektiivistä monimutkaisena yhteiskunnallisena järjestelmänä. Hän on toiminut hankkeessa myös tutkimusavustajana ja on aktiivisesti osallisena hankkeeseen liittyvissä tutkimuksissa.

Mannisella on laaja ymmärrys kulutustutkimuksen kentästä ja tavoista tutkia kuluttamiseen liitettäviä merkityksiä ja arvoja. Kuluttamisen ollessa yksi nyky-yhteiskunnan keskeisimmistä toiminnan muodoista, on siihen liittyvien merkitysten ja asenteiden ymmärtäminen keskeistä yhteiskunnallisen toiminnan hahmottamisessa.

Jatkuvassa muutoksessa oleva yhteiskunnallinen tilanne on myös osoitus yhteiskunnallisen tutkimuksen tärkeydestä. Kiinnostukseni yhteiskunnallisia ilmiöitä kohtaan sai minut hakemaan harjoitteluun E2 Tutkimukselle, joka omalla toiminnallaan tuottaa olennaisia resursseja päätöksenteon ja toiminnan tueksi.

Takaisin listaukseen