Uutiset

-

Eija Eronen vahvistamaan E2 Tutkimusta

Uutiset

YTM Eija Eronen on valittu E2 Tutkimukseen koordinoimaan Nuorten hyvä elämä -tutkimushankkeen toteutusta ja tekemään tutkimusta ohjelmajohtaja Jenni Simosen rinnalla.

Eronen siirtyy E2 Tutkimukseen Tampereen yliopistosta, jossa hän on työskennellyt mm. tutkijana ja yliopisto-opettajana. Erosen sosiaalipolitiikan väitöstutkimus on loppuvaiheessa.

Hienoa päästä tekemään tutkimusta, jossa kuuluu nuorten ääni ja pureudutaan myös pinnan alla oleviin tekijöihin. Korona-aika on lisännyt entisestään tiedon tarvetta nuorten huolista ja voimatekijöistä. Olen innostunut E2 Tutkimuksen tavasta tuottaa tietoa ajankohtaiseen keskusteluun ja ongelmanratkaisuun”, kertoo Eronen.

Nuorten hyvä elämä -tutkimushanke toteutetaan poikkeuksellisesti yhdessä nuorten kanssa. Hankkeen taustalla on monipuolinen kumppanijoukko, mikä lisää työn vaikuttavuutta. Eijalla on vahva osaaminen laadullisesta tutkimuksesta ja kykyä tarttua työhön. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi”, sanoo Simonen.

E2 Tutkimus on monitieteinen yleishyödyllinen tutkimuslaitos, joka palvelee tiedolla kuntia, ministeriöitä, poliittista päätöksentekoa, yrityksiä, järjestöjä, säätiöitä ja mediaa. E2 Tutkimuksen tavoitteena on olla entistä painavampi yhteiskunnallisten ilmiöiden selittäjä.

Nuorten hyvä elämä -tutkimushankkeen toteutusta tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö, Svenska Kulturfonden, STTK ry, Työeläkevakuuttajat TELA ry, Oulun kaupunki, Oulun yliopisto, Vaasan kaupunki, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Väinö Tannerin Säätiö ja Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan maakuntarahasto.

Lisätietoa:

Ohjelmajohtaja Jenni Simonen, 050 3465 021
Johtaja Karina Jutila, 050 5515 361
E2 Tutkimus
www.e2.fi