-
Venni Arra

Venni Arra

Hankepäällikkö, ilmastotieteiden maisteri

Ilmasto- ja ympäristökysymykset, tiedeviestintä, hankehallinto, visuaalinen- ja audiovisuaalinen viestintä, tapahtumatuotanto

+358 44 9019 594 venni.arra@e2.fi
  • Ilmasto- ja ympäristökysymykset
  • Hankehallinto
  • Tiedeviestintä
  • Tapahtumatuotanto

Venni Arra työskentelee E2 Tutkimuksessa hankepäällikkönä. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat E2 Tutkimuksen kansainvälistymiseen liittyvät työt, kuten kumppanuuksien rakentaminen, hankesuunnittelu sekä strateginen viestintä, sisällöntuotanto ja tapahtumatuotanto. Arra toimi uuden kansainvälisen Science Night LIVE! at Heureka -tiedeviestintätapahtuman koordinaattorina ja tuottajana alkuvuodesta 2023, jolloin hän vastasi mm. sidosryhmätyön koordinoinnista sekä tapahtuman viestinnästä ja markkinoinnista.

Arraa motivoi tutkitun tiedon saaminen suuren yleisön ja päätöksentekijöiden käyttöön ja hän innostuu tiedeviestinnän strategisesta suunnittelusta sekä visuaalisen ja audiovisuaalisen viestinnän voimasta vaikuttamisen välineenä. Kiinnostus kansainvälisiä ja monitieteisiä ilmiöitä sekä ympäristö- ja ilmastoaiheita kohtaan on vienyt häntä Suomen lisäksi Ruotsiin, Ranskaan ja Isoon-Britanniaan töihin ja opiskelemaan.

Arra on valmistunut ilmastotieteiden maisteriksi University College Londonista (UCL) vuonna 2019 ja työskennellyt ennen E2 Tutkimukselle siirtymistä viestintäkoordinaattorina kansainvälisessä tutkimuslaitoksessa ilmasto- ja ympäristöteemojen parissa. Tämän lisäksi Arra on toiminut nuorisodelegaattina YK:n SB50- ja COP25-ilmastokokouksissa Saksassa ja Espanjassa.

Takaisin listaukseen