Blogit

-

Tohtori, meillä on tutkijan tehtävä avoinna

Blogi

Syksyn iloisia asioita on uuden tutkijan rekrytointi tiimiimme. Paikka on avoinna nyt.

Haemme tutkijaa tässä vaiheessa vuoden määräaikaiseen tehtävään, joka alkaa tammikuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Tässä hakuilmoituksen kuvausta tehtävästä:

Olet valmis ottamaan vastuuta tutkimushankkeesta, jossa etsitään yksilöistä lähteviä keinoja lieventää yhteiskunnan jakolinjoja.

Työ edellyttää tohtorin tutkintoa (esim. käyttäytymistieteet). Osaat popularisoida tutkimusta kiireiselle päättäjälle ja tiivistää viestisi mediassa.

Nautit ideoinnista, uuden oppimisesta ja osaat tarttua yllättäviinkin mahdollisuuksiin. Työyhteisössä olet joukkuepelaaja ja haluat tutkimuksella palvella yhteiskuntaa.

e2:ssa saat mukavan työyhteisön, kiinnostavia tehtäviä tiedeyhteisön, päättäjien ja median kanssa, joustavat työolosuhteet sekä kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhteen ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa e2:n johtaja Karina Jutila puhelimitse ma 6.11. klo 12–15, ti 7.11. klo 12–15 ja ti 14.11. klo 13–16, puh. 050 5515 361 tai sähköpostitse karina.jutila@e2.fi

Lähetä hakemuksesi 17.11.2017 mennessä osoitteeseen karina.jutila@e2.fi. Kerro hakemuksessa miksi haet tehtävää, millaisista työtavoista pidät ja palkkatoiveesi. Liitä mukaan CV ja tekstinäyte (esim. kolumni tai blogi).

Kirjoittajat

Karina Jutila

Karina Jutila

Toimitusjohtaja, yhteiskuntatieteiden tohtori

Suomen tilannekuva, yhteiskunnan kestokyky, demokratia

+358 50 5515 361 karina.jutila@e2.fi
Katso koko profiili