-

Cookie-policy

På e2.fi-webbplatsen används kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som webbläsaren sparar på användarens enhet. Kakor används för att spåra vad användarna gör på webbplatsen.

Vi samlar in spårningsinformation med hjälp av kakor för att kunna utveckla webbplatsen så att den bättre motsvarar användarnas behov. Kakor används även för att säkerställa webbplatsens tekniska funktionalitet. Informationen som samlas in med kakor används inte för att identifiera enskilda användare.

För att samla in spårningsinformation använder vi Google Analytics-applikationen och webbplatsens eget spårningsverktyg som används för underhåll av webbplatsen. Genom besökarövervakningen samlar vi in statistik om exempelvis antalet besökare på sidorna och de mest populära innehållen. Övervakningen är baserad på webbläsarens anonyma identifiering. De insamlade uppgifterna inkluderar sessionens varaktighet, nya och återkommande användare samt från vilken källa besökarna har kommit till sidan (sökmotor, länk, direkttrafik).

Om du inte vill använda kakor kan du blockera användningen av kakor från din egen webbläsare. Det är möjligt att använda webbplatsen även om du blockerar kakor.